CardFinans

CardFinans'a özel 8-10 Mart 2017 tarihleri arasında www.boyner.com.tr 'de QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapacağınız kargo bedeli hariç ilk 250 TL ve üzeri sonbahar/kış giyim, ayakkabı,  çanta ve ev, tek ödeme veya taksitli alışverişinizde SMS ile gönderilmiş size özel şifrenizle faydalanabileceğiniz anında 50 TL indirim fırsatı! Üstelik 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’ larından yapacağınız kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 9 taksit fırsatı!

50 TL indirim kampanyası kapsamında, 8-10 Mart 2017 tarihleri arasında  http://www.boyner.com.tr/ 'den QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından kargo bedeli hariç tek seferde yapılacak ilk 250 TL ve üzeri sonbahar/kış giyim, ayakkabı, çanta ve ev alisverisinize 50 TL indirim sunulmaktadır.

50 TL indirim kampanyasından günde en fazla bir kez, tarafınıza gönderilen SMS’teki şifre ile yararlanılır.

Kazanılan 50 TL indirim alışveriş anında yansıyacaktır.

Sanal kart veya ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler 50 TL indirim kampanyasına dahil değildir.

Kampanyaya, YKM Hediye Kart, Boyner Gift Card alımları, toplu alımlar, indirime yasaklı ürünler, aksesuar, kozmetik dahil değildir.

İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.

Kampanyalar, diğer kampanyalar ve Hopi kampanyaları ile birleştirilemez.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler, hediye kartı/çeki ve kozmetik ürünü alımları taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Boyner ve YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner ve YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner ve YKM’ den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun,

İtiraz ve şikayetler Boyner’in  444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri  hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.