CardFinans

CardFinans’a özel 9 - 15 Mart 2017 tarihleri arasında Boyner, YKM mağazalarında ve www.boyner.com.tr 'de QNB Finansbank POS’larından Boyner Anahtar Kart veya YKM Kart ile Boyner özel markalarından; Fabrika, Black Pepper, Cotton Bar, Limon Company, Mamma Ramma, Pink&Orange, Funky Rocks, North of Navy, T-Box, House Of Camellia, Monster High,Barbie 2017 İlkbahar/Yaz sezonu ürünlerinden yapacağınız alışverişlerinizde tüm indirimlere ek %10 ekstra indirim fırsatı! Üstelik 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik ürünleri hariç alışverişlerinizde 9 taksit fırsatı!

İndirim kampanyası kapsamında, 9-15 Mart 2017 tarihleri arasında Boyner, YKM mağazalarında ve  www.boyner.com.tr 'de Boyner’e özel markalarda QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından 2017 İlkbahar/Yaz sezonu ürünlerinden yapılacak alışverişte tüm indirimlere ek %10 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Kampanyanın geçerli olduğu  Boyner’e özel markalar: Fabrika, Black Pepper, Cotton Bar, Limon Company, Mamma Ramma, Pink&Orange, Funky Rocks, North of Navy, T-Box, House Of Camellia, Monster High,Barbie

İndirim kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

Sanal kart veya ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler, BSSD/Boyner Outlet/YKM Outlet mağazaları %10 indirim kampanyasına dahil değildir.

İndirim kampanyasından kazanılan %10 ekstra indirim alışveriş anında yansıyacaktır.

İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.

Kampanya diğer kampanyaları ile birleştirilemez.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler, kozmetik ürünü alımları taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Boyner ve YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner ve YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner ve YKM’ den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in  444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.