CardFinans’a özel Beymen

CardFinans’a özel 11 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında Beymen, Beymen Butik magazalar ve www.beymen.com 'da QNB Finansbank POS’ larından tek seferde yapacağınız 2017 Ilkbahar-Yaz sezonu urunlerinden tek çekim veya taksitli ilk alışverişinize anında geçerli %20 indirim fırsatı! Üstelik, 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 6 taksit!

İndirim kampanyası kapsamında, 11 - 31 2017 tarihleri arasında Beymen, Beymen Butik magazalar ve  www.beymen.com 'da  QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından 2017 Ilkbahar-Yaz sezonu urunlerinden tek çekim veya taksitli tek seferde yapılacak ilk alışverişte %20 indirim sunulmaktadır. Kazanılan indirim alışveriş anında yansıyacaktır.

İndirim kampanyasından bir kişi bir kez, ilk alışverişinde yararlanabilecektir.

Sanal kart veya ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler indirim kampanyasına dahil değildir.

Kampanyaya, indirime yasaklı ürünler, konsinye, ev kategorisi ve kozmetik grubundaki ürünler, gift card alımları, aksesuar alımları dahil değildir.

Ürünlerin iadesi halinde, indirim oranı kadar iade bedeli yansıtılacaktır.

Kampanyalar, diğer kampanyalar ve Hopi kampanyaları ile birleştirilemez.

30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 6 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen Mağazacılık A.Ş. kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Beymen’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında, Beymen’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen’in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.