CardFinans

CardFinans’a özel Beymen, Beymen Butik mağazalar (outlet mağazalar hariç) ve www.beymen.com 'da QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından 19-23 Nisan 2017 tarihleri arasında 2017 İlkbahar/Yaz sezonu ürünlerinden tek seferde yapacağınız 2000 TL üzeri ilk alışverişinizde size özel anında 400 TL indirim veya tek seferde yapacağınız 4000 TL üzeri ilk alışverişinizde size özel anında 800 TL indirim fırsatı! Online alışveriş sırasında kampanyadan faydalanmak için kullanılması gereken indirim kodu: FINANS800. Üstelik, 30 Haziran 2017’ye kadar CardFinans’ınızla Beymen mağazalarında QNB Finansbank POS’larından yapacağınız hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 6 taksit!

İndirim kampanyası kapsamında, 19-23 Nisan 2017 tarihleri arasında outlet hariç Beymen, Beymen Butik mağazalar ve  http://www.beymen.com/'da QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından 2017 İlkbahar/Yaz sezonu ürünlerinden tek seferde yapacağınız 2000 TL ve üzeri ilk alışverişinize alışveriş anında yansıyacak 400TL indirim veya tek seferde yapacağınız 4000 TL ve üzeri ilk alışverişinize alışveriş anında yansıyacak 800TL indirim fırsatı sunulmaktadır.

İndirim kampanyasından bir kişi bir kez yararlanabilecektir. 2000 ve 4000 TL alışveriş alt tutarlarının ikisine de uygun alışveriş yapılması durumunda sadece ilk yapılan alışverişin indirim ödülü kazanılabilir.

İndirim kampanyasından http://www.beymen.com/ 'da faydalanmak için FINANS800 indirim kodunun alışveriş sırasında kullanılması gerekmektedir.

Sanal kart veya ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler indirim kampanyasına dahil değildir.

Kampanyaya, Hediye Kart/Gift Card alımları, toplu alımlar, indirime yasaklı ürünler, aksesuar, kozmetik alımları dahil değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

Kampanya, diğer kampanyalar ve Hopi kampanyaları ile birleştirilemez.

30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 6 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler, hediye kartı/çeki ve kozmetik ürünü alımları taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen Mağazacılık A.Ş. kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Beymen’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen’in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.