CardFinans

CardFinans ile dünyaca ünlü markaların pantolon ve ceket koleksiyonlarında 7 Kasım'a kadar %70'e varan indirime ek %30 indirim veya Paracık fırsatı için Beymen Otim, Viaport, Starcity ve Optimum Outlet'ler sizi bekliyor! Üstelik CardFinans'a özel 6'ya varan taksit ile!             

İndirim kampanyası kapsamında, 31 Ekim–7 Kasım 2017 tarihleri arasında Beymen Viaport, Otim, Optimum, Starcity Outlet mağazalarında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tek çekim veya taksitli olarak yapılacak 2017 Sonbahar/Kış pantolon ve ceket alışverişlerinde kasada anında geçerli %70 indirime ek %30 indirim fırsatı sunulmaktadır. Hopi’liler indirim yerine Paracık tercih etmeleri durumunda %30 Paracık kazanır.

Kampanya; indirime yasaklı ürünlerde, toplu/konsinye alımlarda, Hediye Kart/Gift Card alımı/harcamalarında, ev kategorisi, aksesuar ve kozmetik alımlarında geçerli değildir.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Hopi Paracık’lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Hopi’li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınacak; bu işlem Hopi’linin yeterli bakiyesi varsa Paracık’larından; aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılacaktır. Hopi, Paracık kurallarını değiştirebilir; uygulamayı sonlandırabilir. Hopi uygulamasını indirme ve uygulamanın kullanımında iletişim ücreti dahil tüm bedeller anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir. Kampanya süre ve koşulları için Hopi uygulaması ziyaret edilebilir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

Kampanya başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

31 Aralık 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 6 taksit fırsatı sunulacaktır. Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen’in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.