CardFinans Nakit ile size özel 1200TL

Size özel, 1 yıl boyunca toplam 1200 TL’ye varan indirim ayrıcalığı! CardFinans Nakit kartınızla her ay dilediğiniz sektörden 500 TL ve üzeri harcama yapın, tüm alışverişlerinizde her ay 100 TL’ye varan %10 indirim ayrıcalığıyla 1 yıl boyunca toplamda 1200 TL’ye varan indirimden faydalanın!

  • Kampanya, 25 Ağustos 2021 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya, dilediğiniz sektörden aylık 500 TL tutarındaki harcama sözünü her ay yerine getirdiğinizde 1 yıl boyunca devam edecektir. Kampanya size özel ve ücretsizdir. 
  • Harcama sözü taahüdünüz Eylül 2021 itibarıyla kontrol edilmeye başlayacak. Her ay yaptığınız harcama tutarınız, takip eden ayın başında kontrol edilecektir. Aylık 500 TL harcama sözünü yerine getirdiğinizde bir sonraki ayda da indirim hakkınız devam eder. Harcama sözünüzü yerine getiremezseniz sonraki ay kampanya indiriminden faydalanamazsınız.
  • 25 Ağustos – 30 Eylül arasında indirimden koşulsuz olarak faydalanabilirsiniz. Eylül sonunda, 1-30 Eylül tarihleri arasındaki harcamalarınız kontrol edilir, toplam 500 TL ve üzeri harcamanız varsa, kampanyanız Ekim ayı boyunca devam eder ve indirim kazanmaya devam edersiniz. Ekim ayı boyunca, toplam 500 TL ve üzeri harcamanız varsa, kampanyanız Kasım ayı boyunca da geçerli olur.
  • Harcama sözünü yerine getirmediğinizde sonraki ay indirim kazanamazsınız, fakat kampanya bitimine kadar herhangi bir ayda tekrar en az 500 TL harcama yaparak takip eden ay indirim kazanabilirsiniz. 
  • İndirimlerinizin toplamı aylık en fazla 100 TL olabilir. Böylece 12 ay boyunca toplam 1200 TL’ye varan indirim kazanabilirsiniz. İndirimleriniz alışverişiniz sonrasında kartınıza anında yansır.
  • Harcama sözüne ParaPuan ile yapılacak alışverişler, ticari amaçlı harcamalar, sigorta, vergi, şans oyunu harcamaları kapsamda değildir.
  • Yapılan harcamaların iadesi veya iptali durumunda indirim tutarları da iptal edilir.
  • QNB Finansbank A.Ş. kampanyayı değişen koşullar çerçevesinde sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda tarafınıza SMS ile bilgi verilecektir.
Bu kampanya sona ermiştir.