CardFinans Mastercard ile Starbucks’ta 2 adet Türk çayı Hediye!

3 Aralık’a kadar Masterpass’e kayıtlı CardFinans Mastercard’ınız ile Starbucks Mobil Uygulaması’ndan hafta sonları yapacağınız 250 TL ve üzeri yüklemeye 2 Türk çayı hediye! 
Kartınızı Masterpass’e QNB Mobil’de bulunan Kredi Kartlari Kart Ayarlari menusunden kaydedebilirsiniz. QNB Mobil icin: http://fnb.mn/cepindir

  • Kampanya 7 Ekim 2023 ile 3 Aralık 2023 tarihleri arasında seçili Starbucks mağazalarında geçerlidir ve 40.000 misafir ile sınırlıdır. Katılım sınıra ulaşıldığı takdirde 3 Aralık 2023 tarihinden önce sona erecektir.
  • Kampanya süresi boyunca Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, Mastercard® logolu ve Masterpass’e kayıtlı CardFinans, Miles & Smiles QNB Finansbank, QNB First kredi kartları ve CardFinans Nakit banka kartları ile Starbucks® Mobil Uygulamasına hafta sonu 250 TL ve üzeri yüklemelerde 2 adet dilediğin boy Türk çayı hediye edilecektir. Türk çayında short ve tall olarak iki boy mevcuttur.
  • Kampanya hafta sonu yüklemelerinde geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında kazanım sağlanan 2 adet Türk çayı en geç 24 saat içerisinde Starbucks® Mobil Uygulaması hesabına tanımlanacak olup kazanıldığı gün itibariyle 30 gün süresince geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için: Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, Masterpass™’e kayıtlı  Mastercard® logolu kartınız yok ise; ilk olarak Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, “Ayarlar/ Ödeme Seçenekleri/Kredi-Debit Kart ekle” adımına girerek, Masterpass™’e; Mastercard® logolu kartınızı kaydetmeniz gerekmektedir. Ardından “Para Yükle” adımına gelerek ilgili kartınız ile hafta sonu 250 TL ve üzeri yüklemenizi yaparak 2 Türk çayı hediyenizi kazanabilirsiniz. Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden, Masterpass™’e kayıtlı  Mastercard® logolu kartınız var ise, “Para Yükle” adımına gelerek kayıtlı  olan Mastercard® logolu kartınız ile hafta sonu 250 TL ve üzeri yüklemenizi yaparak 2 Türk çayı hediyenizi kazanabilirsiniz.
  • Kampanya kapsamında Starbucks® Mağazalarındaki kasalardan yapılacak TL yüklemeleri geçerli değilidir. Yüklemelerin Starbucks® Mobil Uygulaması üzerinden yapılması gerekmektedir. 
  • Kampanyanın geçerli olduğu mağaza listesi, Starbucks® Mobil Uygulama ve starbucks.com.tr’de yer almaktadır.
  • QNB Finansbank, Starbucks® Türkiye ve Mastercard kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma/sonlandırma hakkına sahiptir.
Bu kampanya sona ermiştir.