CardFinans ile www.krc.com.tr İndirim Fırsatı!

CardFinans bireysel kredi kartınızla 1-31 Aralık 2017 arasında tarafınıza SMS ya da mail ile iletilen indirim kodunuzla www.krc.com.tr/cardfinans 'dan yapacağınız alışverişlerinize Karaca'nın sunduğu indirim üzerinden anında %20 indirim!

www.krc.com.tr/cardfinans ’dan yapılacak alışverişlerde tüm ürünlerde %20 indirim sunulacaktır. Karaca'nın sunduğu indirimli ürünler var ise indirim üzerinden %20 indirim sunulacaktır.

Kampanyadan sadece SMS ve mailing ile iletişim kurulan müşteriler faydalanabilecektir.

Kampanyadan faydalanabilmeniz için SMS ya da mail ile size iletilen indirim kodunun ödeme işleminden önce indirim kuponu alanına girilmesi gerekmektedir.

Bireysel kredi kartı sahipleri İndirim kampanyasından ay boyunca dilediği kadar faydalanabilecektir.

Ticari kartlar, Banka kartları, Sanal kartlar ve ParaPuan ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Karaca Mağazalarından yapılacak alışverişlerde geçerli değildir.

Yapılan harcamanın iptali/iadesi halinde indirim tutarı üzerinden iptal/iade işlemi yapılacaktır.

Kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Karacanın’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Karaca Mağazaları’ndan veya  www.krc.com.tr ’den alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında www.krc.com.tr ’den yapılacak alımlarla ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler için firma ile  0850 252 55 72 numaralı telefondan veya  www.krc.com.tr’den iletişime geçilebilir.

Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.

Bu kampanya sona ermiştir.