CardFinans ile Beymen Club

CardFinans ile 23-29 Mart 2017 tarihleri arasında online ve outlet mağazalar hariç Beymen Club mağazalarında QNB Finansbank POS’ larından tek seferde yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri 2017 İlkbahar/Yaz sezonu alışverişinizde Hopi'lilere özel 150 TL değerinde Paracık fırsatı! Üstelik, 30 Haziran 2017’ye kadar CardFinans’a özel Beymen Club mağazalarında QNB Finansbank POS’larından yapacağınız hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 7 taksit!

Paracık kampanyası kapsamında, 23-29 Mart 2017 tarihleri arasında online ve outlet mağazalar hariç Beymen Club mağazalarında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tek çekim veya taksitli tek seferde yapılacak ilk 750 TL ve üzeri 2017 İlkbahar/Yaz sezonu alışverişlerinde 150 TL değerinde Paracık fırsatı sunulmaktadır.

Paracık kampanyasına sanal kart veya ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile konsinye/toplu alımlar, kozmetik, aksesuar alımları dahil değildir.

Paracık kampanyasından bir kişi bir kez faydalanabilir ve kampanya devam eden diğer indirim ve/veya kampanyalar ile birleştirilemez.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, indirim oranı kadar iade bedeli yansıtılacaktır. Hopi’li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem Hopi’linin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık’larından,aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır.

Beymen Mağazacılık A.Ş. kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 7 taksit fırsatı sunulacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen'in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen'den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen'in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.