CardFinans bireysel kredi kartınıza özel %15 indirim ve +4 taksit

CardFinans bireysel kredi kartınıza özel Imaginarium mağazalarında Eylül sonuna kadar yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim ve +4 taksit fırsatı!

Kampanya kapsamında, QNB Finansbank bireysel kredi kartları veya Artı Paket'e dahil Fix Card’lar ile 11 Ağustos-30 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim fırsatı sunulmaktadır.

%15 indirim tüm ürünlerde geçerlidir.

30 Eylül’e kadar hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde üye iş yerinin uyguladığı taksit adedi üzerine, kart hamilinin isteği doğrultusunda artı 4 taksit uygulanacaktır.

Ticari kartlar,sanal kartlar,  banka kartları, Artı Paket'e dahil olmayan Fix Card’lar ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Fix Card “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'lardan tahsil edilir. Artı Paket'e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabilir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

İndirim kampanyasına ve artı taksit kampanyasına online alışverişler dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Imaginurıum’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Imaginurıum mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Imaginurıumdan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler 0533 324 56 70 numaralı İmaginurium müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

QNB Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Bu kampanya sona ermiştir.