Boyner

CardFinans'ınızla Boyner ve YKM mağazalarında mayıs sonuna kadar Aéropostale markalı ürünlerden yapacağınız 300 TL üzeri ilk alışverişinizde %50'ye varan indirime ek size özel %20 indirim fırsatı! Üstelik 9 taksitle.

İndirim kampanyası kapsamında, CardFinans’ınızla Boyner/YKM Mağazaları’ndan 21-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında Aéropostale markalı 2019 ilkbahar/yaz sezonu ürünlerinden QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapacağınız ilk 300 TL ve üzeri alışverişinize kasada anında ilk fiyat üzerinden %50’ye varan indirime ek size özel %20 indirim uygulanacaktır. 

Kampanyadan bir müşteri kendisine QNB Finansbank tarafından SMS ile iletilen kişiye özel şifreyi kullanarak bir kez faydalanabilir ve en fazla %20 indirim kazanabilecektir.

İndirim şifresi, yalnızca kazanan kişi tarafından 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kullanılabilir, başkasına para karşılığı satılamaz.

İndirim şifresi, Boyner/ YKM Mağazalarında geçerli olup, boyner.com.tr ve Boyner Mobil’de geçerli değildir.

Kampanyadan faydalanabilmek için Boyner Anahtar/YKM Kart kullanılması gerekmektedir.

İndirim uygulanarak yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. İndirim kişiye özel şifreli teklifler ile birleştirilemez.

Kampanya, taksit kampanyası dışında başka kampanyalarla birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında, 1 Ocak - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

QNB Finansbank A.Ş. ve Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanyaların koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner, YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner/YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 ve YKM’nin  444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.