Boyner ve YKM

CardFinans bireysel kredi kartlarına özel Boyner, YKM mağazaları ve www.boyner.com.tr 'den 19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapacağınız kargo bedeli dahil 250 TL ve üzeri ilk alışverişinize 30 Haziran 2017 sonuna kadar online hariç Boyner ve YKM mağazalarında geçerli 30 TL değerinde ParaPuan fırsatına ek olarak QNB Finansbank kartları ve Boyner Anahtar/YKM Kart ile yapacağınız Kelebek işaretli ürün alışverişlerinizde %50 Kelebek indirimi fırsatı sunulmaktadır. Üstelik, QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 9 taksit!

ParaPuan kampanyasından bir kişi bir kez, ilk alışverişinde yararlanabilecek olup, en fazla 30 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir. Kazanılan ParaPuan’lar harcama yapılan asıl kart ya da ek karta yüklenecektir.

Kazanılan ParaPuan’lar alışveriş anında harcama yapılan karta yüklenecek olup, 30 Haziran 2017’ye kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParaPuan’lar 1 Temmuz 2017’de geri alınacaktır. 

Kazanılan ParaPuan’lar sadece Boyner ve YKM mağazalarında kullanılabilecek olup www.boyner.com.tr  'de kullanılamayacaktır.

Kampanya kapsamında, Kelebek işaretli ürünlerde Boyner Anahtar/YKM Kart’la indirimlere ek olarak %50 Kelebek indirimi veya Hopi ile %50 Paracık kazanılır. Kampanyada işaret üzerinde yazan indirim oranı tercih edildiği takdirde Paracık kazanımı olmamaktadır. Paracık kazanımı BSSD, Outlet mağazalarında, YKM Hediye Kart, Boyner Gift Card, toplu alımlarda geçerli değildir.

İndirim kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar Kart veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

QNB Finansbank Ticari kartları, Banka kartları, Sanal kartlar, ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler ve Artı Paket’e dahil olmayan Fix Card’lar, ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

Fix Card “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz.

Kampanya; yasaklı ürünlerde, konsinye, toplu alımlarda, aksesuar, kozmetik, hediye kartı/çeki alımı veya harcamalarında ve outlet/BSSD mağazalarda geçerli değildir.

Hopi uygulaması içerisinden yapılacak mobil ödeme işlemleri kampanyaya dahil değildir. 

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. 

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir. İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir. Ayrıca kazanılan ParaPuan’lar da geri alınır, ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar karta TL borcu olarak yansıtılır.

Kampanya kapsamında, 30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner ve YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner ve YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner ve YKM’ den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in  444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.