Boyner ve YKM

CardFinans'a özel Boyner, YKM mağazaları ve www.boyner.com.tr'den Boyner Anahtar/YKM Kart ile 1-7 Haziran 2017 tarihleri arasında QNB Finansbank POS’larından QNB Finansbank kartlarıyla tek seferde yapacağınız kargo bedeli dahil ilk 150 TL ve üzeri tüm ürün alışverişinizde size özel şifreniz ile faydalanabileceğiniz %15 indirim fırsatı sunulmaktadır. Üstelik, QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 9 taksit!   

Kampanya kapsamında, 1-7 Haziran 2017 tarihleri arasında Boyner, Boyner Sports, YKM, YKM Sports mağazalarında ve boyner.com.tr’de QNB Finansbank POS’larından QNB Finansbank kartlarıyla tek seferde yapılacak ilk 150 TL ve üzeri tüm ürün alışverişlerinde kasada anında %15 indirim fırsatı sunulmaktadır. 

Müşteriler, indirim kampanyasından kendilerine SMS ile gönderilen şifre ile bir kere faydalanabilecektir.

İndirim şifresi 7 Haziran’a kadar geçerlidir.

%15 indirim şifresi; BSSD, Boyner Outlet, YKM Outlet,  Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, YKM Hediye Kart ve Boyner Gift Card alımında geçerli değildir.

Kampanyaya dahil olmak için Boyner Anahtar veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

Kampanya, yasaklı ürünlerde, toplu alımlarda, hediye kartı/ceki harcamalarında, sanal kart ve ParaPuan ile yapılacak alışverişlerde geçerli değildir.

Kampanyadan bir kişi bir kez, ilk alışverişinde faydalanabilecektir.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 9 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir. 

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Boyner ve YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner ve YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner ve YKM’ den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in  444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri  hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.