Boyner ve YKM mağazalarında tüm indirimlere ek %40 Kelebek indirimi ve 9 taksit!

CardFinans ile 25-26 Şubat 2017 tarihleri arasında outlet ve BSSD hariç Boyner, YKM mağazaları ve www.boyner.com.tr 'de QNB Finansbank POS’larından yapacağınız Kelebek işaretli ürün alışverişlerinizde Boyner Anahtar/YKM Kart ile indirimlere ek olarak %40 Kelebek indirimi veya Hopi ile outlet, BSSD veya www.boyner.com.tr hariç %40 Paracık fırsatı! Üstelik, 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’ larından yapacağınız kozmetik ürünleri, hediye kartı/ceki haric alışverişlerinizde 9 taksit fırsatı!

Kampanya; 25 - 26 Şubat 2017 tarihleri arasında Boyner, YKM Mağazaları ile % 40 indirim özelinde ww.boyner.com.tr  'de geçerlidir. Kampanyada Kelebek işaretli ürünlerde Boyner Anahtar/YKM Kart’la indirimlere ek olarak %40 Kelebek indirimi veya Hopi ile %40 Paracık kazanılır. Kampanyada etiket üzerinde yazan indirim oranı tercih edildiği takdirde Paracık kazanımı olmamaktadır. Paracık kazanımı BSSD, Outlet mağazalarında, YKM Hediye Kart, Boyner Gift Card, toplu alımlarda ve online sitede geçerli değildir.

İndirim kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

Kampanyaya sanal kartlar dahil değildir.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Hediye çeki ile kozmetik ürünü alımları taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner ve YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner ve YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner ve YKM’ den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in  444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.