Boyner ve YKM mağazalarında 300TL uzeri ilk alışverişe 100TL hediye çeki fırsatı!

CardFinans’ınız ile online ve outlet mağazalar hariç tüm Boyner ve YKM mağazalarından 4-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri ilk alışverişinize 18 Mayıs’a kadar Boyner ve YKM mağazalarında tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişinizde geçerli 100 TL hediye çeki fırsatı! (Kozmetik alışverişlerinde çek kazanılamaz ve kullanılamaz.) Üstelik CardFinans'a özel 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’ larından yapacağınız kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 9 taksit fırsatı!

Kampanya; 4-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında online ve outlet mağazalar hariç Boyner ve YKM mağazalarında geçerlidir ve QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri tek ödeme veya taksitli ilk ilkbahar/yaz sezonu alışverişinde 100 TL hediye çeki sunulmaktadır.

Hediye çekleri 4-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300TL ve üzeri kozmetik dışı ilkbahar/yaz sezonu alışverişlerinde kullanılabilir. Çeki sadece kazanan kişi kullanabilir.

Çek kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar Kart veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

Çek kampanyasına, ,www.boyner.com.tr , outlet mağazalar ve BSSD mağazalarından yapılan alışverişler dahil değildir.

Hediye çekleri; kozmetik ürünlerinde, Gift Card alımında/kullanımında kazanılamaz ve BSSD, Boyner/YKM Outlet, Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, boyner.com.tr’de, Boyner/YKM Gift Card alımında, Boyner College ürünlerinde kullanılamaz. Çek kazanım ve kullanımında şifreli teklifler hariç olacaktır.

Kampanyasından bir kişi bir kez, ilk alışverişinde yararlanabilecektir. Bir faturada bir çek kullanılır.

Sanal kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler indirim kampanyasına dahil değildir.

Müşteri hediye çeki kazandığı alışveriş dahilindeki ürünlerin tamamını iade eder ve satış bedeli nakit veya kredi kartına iade sureti ile müşteriye geri verilir ise, hediye çekleri geçerliliğini yitirecek olup, söz konusu alışveriş sebebi ile kazanılan hediye çekinin de Boyner’e iade edilmesi zorunludur. Hediye çekleri ile yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, çek bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır.

Hediye Çeki karşılığı para iadesi yapılamaz. Hediye çeklerinin kaybedilmesi halinde Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.’nin hiçbir sorumluluğu yoktur.

Kampanya, diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 9 taksit fırsatı sunulacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Hediye çeki ile kozmetik ürünü alımları taksit kampanyasına dahil değildir. 

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner ve YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner ve YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner ve YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in  444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Boyner Büyük Mağazacılık A.S. ve Finansbank A.Ş. kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.

 

Bu kampanya sona ermiştir.