Boyner mağazalarında kozmetikte 50 TL indirim!

CardFinans’a ozel 12 Kasım’a kadar SMS ile tarafınıza iletilen tek kullanımlık şifrenizle Boyner mağazalarında QNB Finansbank POS’larından kozmetik ürünlerinden yapacağınız 300 TL ve üzeri ilk alışverişinizde anında 50 TL indirim firsati sizi bekliyor!

İndirim kampanyası kapsamında, 31 Ekim – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında aşağıda bulunan Boyner mağazalarında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tek seferde kozmetik ürünlerinden yapılacak 300 TL üzeri ilk alışverişinizde anında 30 TL indirim fırsatı sunulmaktadır. 

İndirim mağazalarda, kasada indirim kodunun belirtilmesi ile ödeme anında direkt firma yetkilisi tarafından uygulanacaktır.

Kart sahipleri, indirim kampanyasından kendilerine SMS ile gönderilen şifre ile faydalanabilecektir. Kampanya indirim kodları kişiye özel olup, tek kullanımlıktır. Bir müşteri bir kez yararlanabilir.

İndirim kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

Kampanya aktif fiyat üzerinden çalışır, diğer kampanya ve indirimler ile birleşebilir. 50 TL indirim şifresi; Boyner/YKM Outlet, boyner.com.tr’de, Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, YKM/Boyner Gift Card alımında geçerli değildir.

İndirim kampanyasına, ParaPuan ile yapılacak alışverişler dahil değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Finansbank A.Ş. kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner, YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır. 

Kampanya kapsamında Boyner/YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.