BKM Express ile Bizim Toptan fırsatı!

21 Temmuz 2018’e kadar BKM Express’e tanımlı ticari kredi kartlar ile Bizim Toptan web sitesinden tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri bir alışverişte, ödemenin BKM Express ile yapılması durumunda anında 30 TL indirim fırsatı!
İlk 1000 kişinin faydalanabileceği bu kampanyadan siz de, BKM Express’e tanımlı QNB Finansbank Ticari Kredi Kartınızla bu kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!

BKM Express; BKM, bankalar ve e-ticaret dünyasının birlikte geliştirdiği bir ödeme sistemidir.

İndirimden yararlanmak isteyen Müşteri BKM Express ile ödeme seçeneğini seçtiği anda otomatik olarak anında indirimden uygulanacaktır. Müşterinin bu indirimden yararlanması için başkaca herhangi bir seçim yapmasına gerek kalmayacaktır.

Kampanyadan ilk 1.000 alışveriş yararlanabilir; belirlenen alışveriş adedine ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.

Aynı kişi kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Aynı kişinin kampanyadan birden fazla yararlandığının tespiti halinde siparişler iptal edilecek ve indirim geri alınacaktır.

Bu kampanya, başka kampanyalarla birleştirilebilir.

BKM ve Bizim Toptan, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz, şikayet ve sorular için: Bizim Toptan Müşteri İlişkileri Hattı 0850 969 62 96

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

BKM Express’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için BKM Express’in web sitesinden detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanya sona ermiştir.