Bizim Toptan

Bizim Toptan Satış Mağazaları’nda 1 Nisan – 2 Mayıs 2018 tarihleri arasında CardFinans ticari kredi kartınızla yapacağınız 100TL ve üzeri alışverişlere 3 taksit fırsatı!

Kampanya kapsamındaki 3 taksit, 1 Nisan – 02 Mayıs 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank ticari kredi kartlarıyla yapılacak 100TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlerde artı 1 taksit olarak uygulanacaktır.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Artı taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Bizim Toptan Satış Mağazaları’ndan alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bizim Toptan Satış Mağazaları’ndan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler (0 212) 577 75 52 numaralı şikayet hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.