Belirli YKM mağazalarında 50TL indirim firsatı!

CardFinans'a özel belirli YKM mağazalarında YKM Kart ile 18 - 21 Şubat 2017 arasında QNB Finansbank POSlarından SMS ile tarafınıza iletilen size özel şifrenizle outlet ürünleri hariç tek seferde yapacağınız 250TL ve üzeri alışverişinize anında 50TL indirim firsati ! Ustelik, 30 Haziran 2017’ye kadar CardFinansınızla YKM mağazalarında QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik/hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 9 taksit fırsatıyla! 

Müşteriler 50TL indirim kampanyasından kendilerine SMS ile gönderilen şifre ile ve YKM kartları ile faydalanabilecektir.

Kampanyadan faydalanabilmek için tüm indirimler düşülmüş haliyle alışveriş tutarının tek seferde 250 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

50 TL indirim diğer indirimlerle birleştirilemez.

Kampanyanın geçerli olduğu YKM mağazaları: Adana M1 Tepe AVM, Sankopark AVM, İstanbul Forum AVM, Marmara Forum AVM, Kayseri Forum AVM, Malatya Park AVM, Forum Mersin AVM.

Sanal kartlar kullanılarak yapılan alışverişler indirim kampanyasına, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Online ve outlet mağazalardan yapılacak alışverişler indirim kampanyasına dahil değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir.

50 TL indirim kozmetik ve aksesuar hariç ürünlerde kullanılabilecektir.

30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 9 taksit fırsatı sunulacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.