Beko Yazarkasa POS Kampanyası

31 Mart 2017 tarihine kadar kampanyaya kayıt olup, Beko 300TR Yazarkasa POS başvurusunda bulunan müşterilerimize KDV indirimi, indirim kodu, ParaPuan ve ticari kredi kartlarına ücretsiz taksit fırsatı QNB Finansbank şubelerinde!

1 Mart - 31 Mart arasında Beko 300TR Yazarkasa POS alımlarında geçerlidir.

İlk kez POS başvurusunda bulunan müşterilerin, Yazarkasa POS alabilmesi için “POS Başvuru Formu”nu, “Üye İş Yeri Sözleşmesi”ni ve  çalışma koşullarını da içeren “Ek Protokol”ü  imzalaması gerekmektedir.

KDV indirimi cihaz alımlarında bayi tarafından sağlanmaktadır.

İndirim kodu QNB Finansbank müşterilerine özel olup, Yazarkasa POS başvurusu yapıldıktan sonra verilecektir.

Cihaz alımında indirim kodu Beko bayisine iletilmelidir. Her cihaz için 1 adet indirim kodu kullanılabilir.

Müşteriye ParaPuan yüklenebilmesi için 31 Mart 2017 tarihine kadar  kampanyaya kayıt olarak  POS başvurusunda bulunulması gerekmektedir.

ParaPuan yüklenebilmesi için Yazarkasa POS başvurusundan önce kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir. Kayıt için ise “YAZARKASA” yazıp boşluk bırakılarak vergi kimlik numarası 7673'e SMS atılmalıdır.(Örnek Metin: YAZARKASA 123456789)

ParaPuanlar 7 Nisan 2017'de yüklenecek olup geçerlilik süresi 30 gündür. 30 gün içerisinde kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır. Ticari kredi/banka kartı olmayan müşterilere ParaPuan yüklemesi yapılmayacaktır. Bir müşteriye en fazla 400 TL değerinde ParaPuan yüklemesi yapılacaktır.

Ticari Kredi Kartına ücretsiz 12 taksit fırsatı 4 adet cihaz için geçerlidir.

POS başvurusu yapmak için POS Başvuru Formumuzu doldurun sizi arayalım. Formumuzu doldurmak için tıklayınız.

Bu kampanya sona ermiştir.