Altınyıldız Classics

Altınyıldız Classics mağazalarının 27-31 Ocak 2017 tarihleri arasında Yıldız Günleri kapsamında sunduğu Takım Elbise, Palto, Kaban ve Ceket alışverişlerinde 3 AL 1 ÖDE* fırsatından siz de CardFinans’ınızla yapacağınız alışverişlerinizde faydalanın! Üstelik 30 Haziran 2017 tarihine kadar yapacağınız hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 9’a varan taksit fırsatıyla!

*3 üründen fiyatı en düşük olan 2 ürün hesaplamaya dahil edilmeyecektir.

 

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

İndirim kampanyası taksit kampanyası dışında başka kampanyalarla birleştirilemez.

Online mağazadan yapılacak alışverişler indirim kampanyasına dahil değildir.

Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken, 3 üründen fiyatı en düşük olan 2 ürün hesaplamaya dahil edilmeyecektir.

Çoklu alımlarda, kampanya “3 al 1 öde”nin katları şeklinde gerçekleşecektir. Örneğin x adet Palto alımında en ucuz x ürün,y adet Palto alımında en ucuz y ürün hesaplamaya dahil edilmeyecektir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi durumda kazanılan indirim tutarının tamamı geri alınacak, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Altınyıldız Classicss’ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Altınyıldız Classics mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Altınyıldız Classics’ten satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Altınyıldız Classics’in 0 850 455 56 57 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.